Tabela

Pos Team Pl SD Pts
1. UKS Amur Wilga 26 +35 62
2. LKS Burza Pilawa 26 +22 51
3. RKS Bór Regut 26 +23 48
4. LZS Wisła Dziecinów 26 +27 45
5. OKS Start Otwock 26 +12 42
6. PKS Radość Warszawa 26 +9 37
7. MLKS Józefovia II 26 -5 34
8. PKS Victoria Zerzeń 26 -25 34
9. CKKS Sokół 26 +2 33
10. Polonia II Warszawa S.A. 26 -15 32
11. KS Vulcan Wólka Mlądzka 26 -7 28
12. KS Advit Wiązowna 26 -13 28
13. KS Puznówka 1996 26 -22 27
14. LZS Snajper Sośninka 26 -43 17
UCZNIOWSKI KLUB SPORTOWY AMUR WILGA

Chodzi o to, żeby
strzelić jedną bramkę
więcej od przeciwnika.

rodo

W związku z wejściem w życie – w dniu 25 maja 2018 r. – rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych); Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, s. 1; dalej : RODO , niniejszym informuję, że:

  1. Uczniowski Klub Sportowy „Amur Wilga” przetwarza Pani/Pana dane osobowe w związku z przynależnością do klubu UKS Amur Wilga.
  2.  Administratorem danych osobowych jest Prezes UKS Amur Wilga, a dane te są – z jego upoważnienia przetwarzane przez członków Zarządu, trenerów, kierowników drużyn, administratora strony www.amur-wilga.pl oraz księgowego.

Administrator danych informuje, że:

  1. przetwarzanie przez klub UKS Amur Wilga dane osobowe członków klubu UKS Amur Wilga oraz kandydatów na członków klubu UKS Amur Wilga pochodzą wyłącznie od osób, których dotyczą;
  2. podanie danych osobowych klubu UKS Amur Wilga jest dobrowolne, lecz niezbędne do uzyskania i zachowania członkostwa w klubie UKS Amur Wilga. Niepodanie danych osobowych uniemożliwia uzyskanie członkostwa w klubie UKS Amur Wilga. Żądanie ograniczenia przetwarzania danych osobowych albo ich usunięcia jest równoznaczne z rezygnacją z ubiegania się o członkostwo klubu UKS Amur Wilga albo z wystąpieniem z klubu UKS Amur Wilga;
  3. kontakt z Administratorem danych osobowych jest możliwy za pośrednictwem Prezesa klubu – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  4. Pani/Pana dane osobowe:
    1. podane w deklaracji członkowskiej lub później (na przykład pocztą elektroniczną), są
      przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. B i f RODO,
    2. przetwarzane są wyłącznie w celach związanych z przynależnością do klubu UKS Amur Wilga
      wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora
      (nie są przetwarzane w celach handlowych),
    3. będą przechowywane, przez okres przynależności do klubu UKS Amur Wilga, a także po ustaniu
      członkostwa, przez czas zgodny z przepisami prawa, a w przypadku prawnie
      usprawiedliwionych celów Administratora – przez czas ich realizacji,
    4. nie są przetwarzane w formie profilowania analitycznego, sprzedażowego ani też
      jakichkolwiek pomiarów,
    5. nie są przekazywane żadnym innym podmiotom;
  5. przysługuje Pani/Panu prawo żądania od Administratora dostępu do dotyczących Pani/Pana
    danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia ich przetwarzania albo usunięcia.
  6. w razie uznania, że przetwarzanie przez klub UKS Amur Wilga dotyczących Pani/Pana danych
    osobowych narusza przepisy prawa, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi
    do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości Prezesa Urzędu
    Ochrony Danych Osobowych).