Tabela

Pos Team Pl SD Pts
1. NOSIR Świt II Nowy Dwór Maz. 16 +31 35
2. RKS Mazur Radzymin 16 +20 34
3. WRKS Olimpia Warszawa 16 +14 32
4. KS Dąb Wieliszew 16 +5 30
5. Escola Varsovia 16 +26 29
6. MUKS Unia Warszawa 16 +13 29
7. MKS BUG Wyszków 16 +5 29
8. AP Marcovia Marki 16 +5 25
9. MLKS Victoria II Sulejówek 16 +4 23
10. KS Sokół Serock 16 0 21
11. KS Legionovia II 16 -12 19
12. ŁKS Promnik Łaskarzew 16 -15 17
13. AP Agape Białołęka 16 -4 15
14. LKS Burza Pilawa 16 -23 12
15. LKS Mazur II Karczew 16 -17 9
16. UKS Amur Wilga 16 -52 4
UCZNIOWSKI KLUB SPORTOWY AMUR WILGA

Chodzi o to, żeby
strzelić jedną bramkę
więcej od przeciwnika.

rodo

W związku z wejściem w życie – w dniu 25 maja 2018 r. – rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych); Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, s. 1; dalej : RODO , niniejszym informuję, że:

  1. Uczniowski Klub Sportowy „Amur Wilga” przetwarza Pani/Pana dane osobowe w związku z przynależnością do klubu UKS Amur Wilga.
  2.  Administratorem danych osobowych jest Prezes UKS Amur Wilga, a dane te są – z jego upoważnienia przetwarzane przez członków Zarządu, trenerów, kierowników drużyn, administratora strony www.amur-wilga.pl oraz księgowego.

Administrator danych informuje, że:

  1. przetwarzanie przez klub UKS Amur Wilga dane osobowe członków klubu UKS Amur Wilga oraz kandydatów na członków klubu UKS Amur Wilga pochodzą wyłącznie od osób, których dotyczą;
  2. podanie danych osobowych klubu UKS Amur Wilga jest dobrowolne, lecz niezbędne do uzyskania i zachowania członkostwa w klubie UKS Amur Wilga. Niepodanie danych osobowych uniemożliwia uzyskanie członkostwa w klubie UKS Amur Wilga. Żądanie ograniczenia przetwarzania danych osobowych albo ich usunięcia jest równoznaczne z rezygnacją z ubiegania się o członkostwo klubu UKS Amur Wilga albo z wystąpieniem z klubu UKS Amur Wilga;
  3. kontakt z Administratorem danych osobowych jest możliwy za pośrednictwem Prezesa klubu – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  4. Pani/Pana dane osobowe:
    1. podane w deklaracji członkowskiej lub później (na przykład pocztą elektroniczną), są
      przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 lit. B i f RODO,
    2. przetwarzane są wyłącznie w celach związanych z przynależnością do klubu UKS Amur Wilga
      wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez Administratora
      (nie są przetwarzane w celach handlowych),
    3. będą przechowywane, przez okres przynależności do klubu UKS Amur Wilga, a także po ustaniu
      członkostwa, przez czas zgodny z przepisami prawa, a w przypadku prawnie
      usprawiedliwionych celów Administratora – przez czas ich realizacji,
    4. nie są przetwarzane w formie profilowania analitycznego, sprzedażowego ani też
      jakichkolwiek pomiarów,
    5. nie są przekazywane żadnym innym podmiotom;
  5. przysługuje Pani/Panu prawo żądania od Administratora dostępu do dotyczących Pani/Pana
    danych osobowych, ich sprostowania, ograniczenia ich przetwarzania albo usunięcia.
  6. w razie uznania, że przetwarzanie przez klub UKS Amur Wilga dotyczących Pani/Pana danych
    osobowych narusza przepisy prawa, przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi
    do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (w przyszłości Prezesa Urzędu
    Ochrony Danych Osobowych).